sundelinser

 

Kontaktlinser

 

Nogle gange kan kontaktlinser bare være meget fordelagtige fremfor briller. Kontaktlinser er særligt velegnet til dig, der dyrker sport og i det hele taget har en aktiv hverdag. 

Har du overvejet at skifte til kontaktlinser? – Så kan du hos os prøve kontaktlinser helt gratis i op til 14 dage.   Du binder dig ikke op på en kontrakt, så hvis du beslutter, at kontaktlinser alligevel ikke er dig, så har det ikke kostet dig noget.

 

Kontaktlinser på abonnement

Bruger du kontaktlinser hver dag, så kan du med fordel tegne et abonnement hos Bruhn & Bruhn – Helt uden binding. Du betaler kun for de kontaktlinser du faktisk bruger. Hvis du ønsker, at stoppe med kontaktlinser, så stopper du naturligvis bare med, at bestille flere.

Når du får kontaktlinser på abonnement kan du selv vælge om du betale ved afhentning eller om betalingen skal foregå via PBS med et fast månedligt beløb.

 

 

Forskellige typer af kontaktlinser

Hos Bruhn & Bruhn i Fredericia rådgiver vi til hvilken type kontaktlinser du skal have, når du have valgt kontaktlinser fremfor briller.

Du kan få kontaktlinser, som holder i flere dage og som du kan sove med eller heldags linser, som skal skiftes hver dag. Nogle gange kan der også være behov for, at kombinere briller og kontaktlinser, men det afhænger naturligvis af din hverdag.

Hos Bruhn & Bruhn står vi klar til at foretage en gratis synstest og efterfølgende rådgive dig til hvilken løsning, der passer bedst til dig og din hverdag. Book en tid ved at kontakte os eller kom ind i butikken og høre nærmere om dine muligheder.

Brilleklubben 490x300FinanseringKontaktlinser 490x300Tysk Pris 490x300 2 

 

 

 

KundeudtalelserKontakt os herFind vej til osFlg os paHudpleje