Kosmetik

 

 

 

Hos Bruhn og Bruhn kan du få en dejlig ansigtsbehandling.

Se hvad der passer dig bedst.

Der behandles i Jurlique, Dr. Hauschka eller Rudolphcare.

Vi udsteder selvfølgelig GAVEKORT til behandling eller produkter.

Ansigtsbehandling i Økologiske Produkter.                           kr. 460,00

Hudanalyse,  Rensning m. Damp,  Peeling,  Masker,  Dybderens,  Retning af bryn,

Ansigtsmassage (Let Make-up hvis det ønskes) Varighed 1 time.

Luxus Ansigtsbehandling i Økologiske Produkter.                kr. 550,00

Hudanalyse,  Rensning m. damp,  Peeling,  Rense Maske,  Dybderens,  Retning af bryn, 

Ansigtsvoks af overlæbe,  Ansigtsmassage,  Fugt Maske,  Farvning af vipper eller bryn.

Laser ( stimulerer collagen produktion og minsker tørhedsrynker) let makeup, hvis det ønskes. Varighed 1 time og 20 min.

NYHED...XXL Ansigtsbehandling                                              kr. 650,00

Hudanalyse,  Rensning m. damp, Peeling,  Masker, Dybderens,  Retning af bryn,

Ansigtsvoks, Ansigtsmassage.

Farvning af vipper og bryn.  Derma roller. ( dræner for væske. ), lille hånd massage, samtidig med Ansigtsmaske.

Laser ( stimulerer collagen produktion og minsker tørhedsrynker) let makeup, hvis det ønskes. Varighed 1 time og 45 min.

I butikken forhandler vi blandt andet Rudolphcare. Jurlique. The Organic Pharmacy. Dr. Hauschka. Weleda.

 
Vi sælger Gavekort der kan bruges til alt i Bruhn & Bruhn.
Ansigtsbehandling. / Økologiske Produkter. / Briller.
Jeg hedder Vibeke Bruhn, og er uddannet lægeexamineret kosmetolog, og har haft klinikken “CLINIQUE FIGUR OG SKØNHED” I 13 år, som vi har flyttet til Vendersgade 17, og ændret navnet til Bruhn & Bruhn.
Bagerst i butikken har jeg en klinik, hvor du kan få en dejlig ansigtsbehandling i økologiske produkter. Pris mellem kr. 460.- / 650.- Telefonisk tidsbestilling nødvendig 7591 3131.
 

Jeg brænder for mit fag, men er i dag overbevist om at Holistisk / Økologisk levevis er den bedste, og det præger selvfølgelig mit valg af hudplejeprodukter hos Bruhn og Bruhn.

 
 
MINE SMÅ GODE RÅD TIL SUND HUD!
 
Undgå sukker, det gør huden rød og ælder den.
Sol med måde er sundt, men aldrig solarie.
Drik masser af vand, gerne 1 1/2 til 2 liter om dagen.
Sov godt hver nat, gerne 7 til 8 timer.
Plej huden med Parabene fri / Kemi fri produkter.
Spis gode olier hver dag. Olivenolie, Fiskeolie, Hørfrø olie, Kæmpenatlys olie.
Rens huden morgen og aften med et blidt produkt.
 

Oktober 2016

 

Hud og hår vitaminer. Alle ønsker sig godt hår og sund hud. Jeg tænker altid på disse vitaminer og mineraler når det gælder sundt hår. Zink, silika, jern, B6. B12 og A vitamin er alle gode ting for sund håvækst.

Jeg køber altid økologiske vitaminer fra The Organig Pharmacy, som indeholder disse vitaminer. Gode hud vitaminer er E, A og C vitaminer og specielt lycopene, som findes i tomater er godt for huden.                                             

For både hud og hår er det vigtigt at spise de gode olier hver dag. Hørfrøolie, kæmpenatlysolie eller fiskeolie.

Det som virkelig skader huden er formeget alkohold, kaffe og salt, det virker nedbrydende indefra og udtørre huden. Nedbrydende på håret og hårvæksten er vitamin mangel og for mange hårprodukter i hår og hovedbund.

Bedst er det at bruge naturlige shampo og balsam indeholder disse honning eller kokkos synes jeg de er dejlige. Min favorit shampoo lige nu er Rudolphcare, favorit balsam har jeg flere af, Rudolphcare, Weleda, Rahua alle er gode.

     

         God dag til dig hilsen Vibeke Bruhn.

 

Der er flere spændende trends indenfor sundheds brancen. Jeg har før skrevet om syre base forhold i mad. Den måde at spise på er blevet langt mere udbredt nu, end for bare et år siden.

 

Mange mennesker har oplevet, at har man fat i det, så holder man vægten og føler sig langt mere frisk.

Den nye tilføjelse er drikkevand som er renset med kul.

Kullet der kan købes i danmark, hedder Sumi Stick. Sumi Stick er fra Japanske egetræer. Sticken fås i forskellige længder. Man sætter den i postevand og lader den være heri i helst 6 timer og man får det blødeste rene drikkevand. Kullet renser vandet for klor rester, tungmetaller og pesticider. Man kan se kullet arbejder i vander, da er kommer små bobler omkring den. Kullet afgiver mineraler til vandet og vandet bliver mere basisk. Dette er vandrensning som de har brugt i Japan i mange år.

 

Jeg har kul i en stor klar glas flaske og det ser rigtigt godt ud. Når den ikke afgiver så mange bobler mere, så koger man sticken og den bliver aktiveret igen. Dette gør jeg hver 14 dag.

Jeg kan kun anbefale at spise basisk og drikke masser af vand.

 

Vi har en nyhed i butikken base pulveret Superfood Revitalize det indeholder hvedegræs, spirulina, chlorella, alfala, broccoli, alt økologisk selvfølgelig. Dette drikkes hverdag i mandelmælk eller kokos vand, jeg har gjort dette et års tid og føler en bedere hud helt sikkert p.g.a. klorfylet i pulvret og den rensende effekt på kroppen.

 

Jeg håber jeg gav lidt sundheds inspiration.   

 

Venlig hilsen Vibeke Bruhn.

 

P.s en god bog at læse om emnet er The Alkaline Cure  af Dr Stephan Domenig.

 

 

Det er koldt derude, det ses på huden i ansigtet. Det bedste du kan gøre er ,at bruge en fed dagcreme evt. med lidt olie under, det vil beskytte imod kulde og vind udenfor og imod varme radiator indefor.

Rens huden mere forsigtig, brug mindre vandhane vand i ansigtet, vandet udtørre huden og kalken irriter huden. Køb evt. demineraliseret  vand, det er blødt og uden kalk, koster 10 kr i Føtex.

       I dag havde jeg en 76 årig dame på klinikken, hun cykler i alt slags vejr, men har den dejligste hud, simpelhen fordi hun bruger de bedste cremer flittigt til hendes hud, Dagcremen er Cellular Protection

sunscreen Natcremen er ultra dry skin cream begge fra The organic pharmacy. Min egen favorit i frostvejr er Egyptian Magic den er lavet af olivenolie og honning uden konsevering, alkohold og duft.

  

   Rigtig god weekend hilsen Vibeke Bruhn.

 

April 2016

Så er det forår, og vi vil gerne have lidt farve og vise lidt mere hud. Vinter makeuppen skal af og erstattes af lidt consiler og maskare. Ønsker man mere makeup er en rødlig læbestift flot til alle brug den på læberne og og om aftnen evt. ganske lidt langs kindbene tonet godt ud.

Er huden ikke så ensfarvet som man ønsker det ,er det bedste man kan gøre at fugte den op. Brug samme fugt creme morgen og aften.Simpel fugt creme uden aktive ingridienser.

Hold sommer hudplejen så simpel som muligt,det er vigtigt ikke at irriter huden. Mange kvinder gør alt for meget ved deres ansigts hud. Husk Less is more

God sommer ansigts pleje er et mildt rense produkt, simpel fugtcreme, øjencreme og evt en solcreme.

God nyhed... Rudolph care hår shampo og balsam kan købes i Bruhn og Bruhn. Jeg glæder mig til at prøve dette.

 

Venlig hilsen Vibeke Bruhn..

 

Januar 2016

..

Et nyt år,alle ønsker at starte med god stil. Gode maner ordentlige spisevaner. Dyrke motion flere gange i ugen.Det er bare at begynd med motionen, et motionscenter er dejligt men er dette 

for dyrt er en løbetur eller gå tur udenfor perfekt. Det vigtigste er at man gør det et par gange i ugen,nyd motionen det er din tid helt for dig selv.Er målet at tabe sig er motionen og et kalorie indtag

på 1400 1500 kal. om dagen perfekt.Man kan tabe sig ca.1 kilo om ugen. Mange piger bruger gå turen,som motion og det fungerer godt, samtidig  opstrammer, toner luften deres hud så de får en fin hud farve.                                       Løbe ture er også gode, men er man over 40 år skal man passe på ikke at blive for ihærdig med dette,  min erfaring er at huden i ansigtet ofte bliver løs, poset pga. den hårde afsætning med fødderne i jorden. Furen fra næse mod mund bliver meget tydelig

Den bedste motion når man er over 40 år er vægttræning, for ikke at tabe muskel masse og undgå knogle skørhed. Det kan så kombineres med fedt forbrændin som cykling, løb eller gåture.

Vigtigst er Just do it. Man skal ikke altid tænke over om man gider, bare afsted og når sports skoene er på er det dejligt. Jeg har aldrig trænet og bagefter fortrudt det.

   Held og lykke til alle i det nye år .Vibeke Bruhn.

 

December 2015

Ældning af huden er noget vi alle oplever. Men vi kan gøre meget for, at nedsætte hastigheden af dette. Vi ved alle, at stærk sollys accelerer aldringen.

Men virkeligheden er også, at kemikalier i cremer og makeup får hudcellerne til at ældes. Kemikalier kan forværre eksisterende rynker og skabe nye. De kan skabe inflamation, rødhed og urenheder i huden.

Flot hud, kan man have hele livet, men den starter indenfra. Med god sund øko mad. Udefra med naturlige økologiske produkter både i olier/cremer og makeup hvis dette bruges.

Beskyt huden hver dag. Afrens huden hver aften. Drik vand hver dag. Begræns salt, sukker og alkohol.

Har man rosseacea hud. Udeluk da hvede, sukker og alle kornprodukter, man vil opnå 80% forbedring af huden ved dette. De bedste Økologiske makeup produkter, at gå efter er Dr. Hauschka, Kjærs Weise & The Organic Pharmacy.

Der er mange kemisk skadelige stoffer, et udpluk er her: MEA/DEA/TEA: Bruges som skumstoffer, kan fremkalde allergi, øjenirritation, tørt hår og hud.

Kemisk solfaktor. Oxybenzone, OctyImethoxinnamate. Kort og godt slår hudcellerne ihjel. Syntetisk farvestoffer: fremkalder irritation og overfølsomhed.

Syntetisk parfume (Fraqance, Parfum) kan give allergi, grimme røde plamager i huden. Misfarvning af huden når den bliver eksporteret af solen, forværre astma, kan give svimmelhed.

Parabener. Metyl paraben, ethyl parabene, butyl parabene, isobutyl parabene og propyl parabene: Mistænkes for at øge risikoen for kræft. Forsøg viser at hudcellerne ælder hurtigere når der kommer sol på hud med parabener.

Sodium Laryl Sultate og Sodium Laureth Sultate: Giver rødhed, irriteret hud, udtørret hud. Trænger ekstremt hurtigt igennem hud og hovedbund og ophobes i leveren.

1,4 Dioxane et kræftfremkaldende stof de ikke behøver at skrive på indholdsfortegnelsen, men det er ofte i Sodium Laureth Sultate og PEG (Polyethylen glycol).

Petrokemikalier udvindes af benzin, skrives ofte som mineralske olier. Mineral Oil. Petrolatum. Er poretilstoppende og udtørrende på huden.

 

MI, forkortelse for methylisothiazolinone konservering stærkt allergi givende. Bliver brugt i mange ting, hudpleje/shampoo, maling.

Det kan være sværkt at gennemskue en ingrediensliste, Men spørg mig gerne i butikken. Vi sælger de bedste øko serier i Bruhn & Bruhn.

Vibeke Bruhn

 

Sund Oktober 2015

 

Oktober måned er der speciel opmærksomhed på sundhed.

 Mine råd til mig selv er, at det er bedre at forebygge sygdommme end at helbrede.

Så jeg lever efter disse råd.

Vær positiv hver dag.

Spis grøntsager hver dag, altid økologisk, da sprøjtegiften og roundup på “almindelige” grøntsager er kræft fremmende, dette er min mening.

Holder mig væk fra mælkeprodukter.

Spiser sjældent animalske produkter, højst økologisk kød et par gange om måneden. Animalske produkter kan være kræft fremdannede.

Produktionen af kvæg, ødelægger vores planet, da de forbruger meget vand, og øger Co2. Ligeledes udryddes regnskovene, der bliver ryddet for at give plads til soyamarker, der bruges til foder af dyr.

Undgår sukker. Sukker er ekstrem skadelig for kroppen og fremmer alle dårligdomme, lige fra hårtab til eksem.

Dyrker motion 2-4 gange i ugen det giver et godt blodomløb og fjerner affalds stoffer i kroppen.

Bruger aldrig stramtsiddende B.H med bøjle, da dette er under kraftig mistanke for at øge risikoen for brystkraft.

I min indkøbsvogn findes ofte, squash, spinat, avokado, gulerødder, søde kartofler, kikærter, løg, fennikel, svampe, rødbeder, broccoli, blomkål, æg, vildlaks, øko rødvin, havregryn, kanel, øko blåbær, glutenfri bød, oliven olie, kokos olie, alt sammen økologisk.

Mine hudprodukter er 100% parabenfri og jeg tænker over, at alt hvad jeg kommer på min hud skal være godt for mig.

Alt går ind i huden og det kan måles i urinen hvis der er kemi i.

På hudpleje hylden står i vinter perioden øko kokos olie, Clear Spring er min favorit. Hybenkerne Olie fra Trilogy eller The Organic Pharmacy.

Fede Cremer som Weleda Skinfood og Dr. Hauschka Medi Care Creme. (100% parfymefri).

Andre  Produkter er: Weleda hårshampoo, Weleda balsam, Rudolphcare Face Oil, Alluminium fri Deo Real Purity,Weleda deo rosa duft og Oliven Olie (Clear Spring).

Alt forhandles i Bruhn & Bruhn.

Hilsen

Vibeke Bruhn.

 

Bade Tid 2015

 

Badedragten skal snart på og man kan opleve, at den i år strammer lidt de “forkerte” steder. i stedet for at kaste sig over en slankekur, kan det bedre betale sig at kigge syre/base forholdene i ens mad.

 

En sund kost er selvfølgelig stadig vigtig! 

Ofte er vores mad alt for syredannet, hvilket påvirker, at kroppen tit binder flere kilo væske.  

Det gør, at tøjet strammer og man føler ubehag, utilpashed samt oppustethed, og huden bliver ofte tør, rød og eksem forværes.

 

Syredannede madvarer er fx: Alkohol, kaffe, sukker, animalske proteiner, som oksekød, kylling, fisk, gamle oste, chokolade, hvidt brød, alt sukkerholdige mad og drikkevarer. 

Basedannede madvarer er fx alle grøntsager, kartofler, moden frugt, bær, tørrede figner, abrikoser, svesker, quinoa, urter, mandler, koldpresset olivenolie, hørfrøolie, urtete. 

Man skal ikke undgå de syredannede madvarer, men bare have styr på fordelingen af dem. 

Derved kan kroppen selv udskille syren, så den ikke laver ravage i kroppen.  

Fordelingen er 20% syredannet mad og 80% basedannet mad ved hvert måltid, hvor man opnår den perfekte pH-værdi, på 7-7,5 (Man kan anskaffe en pH-måler på apoteket) 

Mange dygtige alternative læger mener, at en basisk kost kan holde sygdomme væk fra kroppen, fx lever kræft af sukker. 

Mine favorit basedannede madvarer er kartofler, alle grøntsager, specielt spinat, asparges, løg, kål, quinoa, havregryn, boghvedegryn, blåbær, friske og tørrede wolf berries og ananas. 

 

Jeg laver ofte salat, og varmer den hurtigt i en wokgryde (Tænk på thai mad)

14 dage før man skal på ferie, kan man peele sin krops hud hver dag, og smører sig i en god kropsolie eller creme.

 

En dejlig kropspeeling er fx: Jurlique, Rudolph Care og The Organic Pharmacy.

En dejlig kropsolie er fx: Dr. Hauschka’s roseolie, eller den regenerende bodycreme. 

Er huden for “kedelig” i farven kan man bruge Jurlique’s nye selvbruner.

 

Nyd sommeren og husk sol og havvand er en skønhedsbehandling i sig sel.

 

Vi har et par dejlige NYHEDER i butikken.

 

TRILOGY HYBENKERNE OLIE - REAL PURITY DEODORANT - EGYPTEN MAGIC CREME -

BLUE BERRY ØJENVITAMIN

 

God ferie til alle!

Hilsen Vibeke Bruhn. 

 
Efterår / Vinter 2014.
 

Efteråret og vinteren nærmer sig og huden har brug for beskyttelse mod vinden, kulden og indendørs opvarmning. Det gøres nemmest ved at bruge et par dråber vegetabilsk olie under dagcremen, også gerne om natten allene.

Der findes mange dejlige olier, og en til hver hudtype.

Man kan for eksempel bruge aprikoskerneolie til sarte hudtyper, også sart accne hud. 

Hybenkerneolie til voksen hud er meget regenererende og indeholder A-E vitaminer. Denne olie bruges ofte også til at modvirke brune “pletter” i huden, og opheling af ar.

Argan olie er en god olie til voksen hud, som indeholder meget E-vitamin. Argonolie er specielt god som hårpleje, og kan også bruges i ansigtet både dag og nat. Argonolie er samtidigt også en dejlig kropsolie. 

Jojobaolie er en olie som er god til at rense voksen hud og som natpleje. 

Kokosolie er god til afrensning af alle hudtyper, og kan samtidigt bruges som en fin hårmaske. Kokosolie bliver også brugt i en såkaldt “oil pulling”, som virker på den måde at man skyller munden med olien, dette skulle fjerne mange bakterier i munden, og holder tænderne hvide.

Ekstra tip: Hørfrø olie kan også bruges til dette.

Solsikkeolie er en olie der egner sig specielt godt til brug af kropshuden.

Mandeolie er god til afrensning af hud, som øjen makeup. Mandelolie tjener også godt til brug som dag-og natolie i ansigtet, fordi den passer til alle hudtyper. 

Olivenolie er også en olie der specielt er god til kroppen, men kan også bruges i ansigtet om natten. Olivenolie udgør også en dejlig hårmaske.

Håber du fandt lidt inspiration til netop din favorit olie

Vibeke Bruhn

P.S. mine farvorit olier fortiden er:
The organic Pharmacy’s hybenkerneolie

Pukkas kokosolie som hårmaske.

Weleda’s mandelolie som øjen/ansigt makeup fjerner.

 

August / September 2014

Tilbage på på jobbet efter en dejlig sommer, det kan være hårdt for alle.
Stress; det kan virkelig tage livet ud af alle hudtyper. Stress i huden viser sig som rødme, tør overflade, ru hud og linjer, og rynkerne bliver tydeligere.
Det er selvfølgelig vigtigt, at man finder roen indvendig igen, trækker vejret roligt og husker på, at vi har det, vi kan nå.


Der udover er det vigtigt, at man får en god natte søvn, da det er her hudceller/alle celler i kroppen reparere sig selv og producere hormoner, som er vigtige for flot hud og en sund krop.
Fokuser også på super sund mad i stressperioder:
35-40% af det daglige kalorieforbrug skal komme fra proteiner som æg, bønner, fisk, kylling, kalkun og hvis du spiser kød (Jeg spiser kød max 5 x om året) 
25% af kalorieforbruget skal komme fra kulhydrater som grøntsager, fuldkorn og bær.
De sidste 35% skal komme fra sunde fedtstoffer som olivenolie og avokado.
Der er ikke nogle mejeriprodukter jeg kan anbefale. Min mening er, at de er fulde af hormonforstyrrende stoffer, fra koens fodder og malkekoens egne hormoner. Mejeriprodukter er under kraftig mistanke for at give akne, også hos voksne mennesker. Grunden til dette er, at der er mistanke om at mejeriprodukter danner for meget slim i kroppen, som øger insulinet i kroppen, som kan resultere i sart hud, akne eller rosaccea.
Jeg drikker selv rismælk i kaffen (Max 2 kopper om dagen), og alle mejeriprodukter er erstattet af mandelmælk og økologisk soyamælk.


Nogle spørger mig, hvad gør du selv ved din hud?

Jeg har den sarteste hud, så jeg starter altid indefra, med sund mad som i overstående procentdeling.

Jeg får hverdag økologisk olivenolie, cirka 2 spsk fulde og fiskeolie, det hjælper til, at min hudfarve ser ens ud.

Jeg drikker halvanden til to liter vandhane vand hver dag.

Jeg spiser hver dag grøntsager, mine favoritter er: broccoli, tomat, gulerødder, løg og spinat

Protein spises hver dag i form af æg, fisk, kylling, kalkun og bønner.
Husk at bevare roen indvendig!
Udefra er min hudpleje simpel, alt er parabenefrit og økologisk.

Mine fugtighedscremer skifter efter årstiden, men følgende produkter er altid hjemme på mine hylder.

Mandelolie - Weleda.
Skin Food - Weleda.

Herbal recovery eye gel - Jurlique.

Tandpasta - Dr. Hauschka eller Weleda.

JoJoba olie - Jurlique.

Lip balm - Dr. Hauschka

Dækstifte 02 - Dr. Hauschka.

Ansigtsolie - Jurlique/ The organic pharmacy.

Hårshampoo - Cattier / Weleda.
Kropsolier - Dr. Hauschka.

Jeg håber jeg jeg gav lidt inspiration til dagen.

Vibeke Bruhn.

 

Sund hudpleje i vinter 2013.

 

Vinteren nærmer sig og mange mennesker oplever tør/rød irriteret hud, både i ansigt/krop/hænder og hovedbund.

For at undgå dette, brug da lidt federe cremer og planteolier både i ansigtet og kroppen. Godt er det, at give huden i ansigtet et par dråber olie efter rensning og før cremen. Brug gerne aprikoskerneolie, hybenkerneolie, Rudolphcare face oil, eller Jurlique face oil.

På kroppen kan mange plante olier bruges, selv olivenolie eller kokosolie, brug den om aften også gerne i hårbunden. Plante olierne er vigtig i vinterkulden, da de er med til at gøre huden ’’intakt’’. Så fugten bliver inde i huden og hud barrieren er mere stærk, og kan modstå miljøet udefra bedre.

En dejlig dag creme at følge op med kunne være Dr. Hauschka med intensive ice plantcreme, Rudolphcare antisress creme, Jurlique ballancing day creme eller The Organic pharmacy double rose ultra creme.

Du kan også spise dig til sund stærk vinter hud, sørg for at få gode fedtstoffer hver dag f.eks kæmpenatlysolie, hørfrøolie, olivenolie, udochoiseoil. En teskefuld olie morgen og en aften er godt. Andre gode madvare til din hud er f.eks laks, valnødder, æg, grøntsager, alt fås økologisk.

Ved tør hovedbund, undgå da Sodium laureth sulfate i din hårshampoo, da dette udtørre hovedbunden yderligere. Dette er MIN mening. Gode hårshampoo’er at gå efter er, Weleda, The Organic Pharmacy, John - Masters, Trillogy.

 
Dejlig vinter til alle!

Brilleklubben 490x300FinanseringKontaktlinser 490x300Tysk Pris 490x300 2 

 

 

 

KundeudtalelserKontakt os herFind vej til osFlg os paHudpleje